Cine i-a cântat lui Gigi Becali, în Poiana Brașov, la Revelion

becali_sampanie
becali_sampanie

Gigi Becali, proaspăt ales deputat PNL, a sărbătorit, ca în fiecare an, Revelionul în Poiana Brașov, unde meniul de excepție ales pe măsura unui astfel de eveniment, a fost savurat pe melodii interpretate de Nicoleta Luciu, Matilda Pascal Cojocăriţa, precum și de bibliotecara-sexy Roxana Nemeş.

Printre invitaţii patronului Steaua la petrecerea dintre ani de la Poiană s-au numărat Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Meniul de la Revelion a fost unul exclusivist şi a inclus homar, kiwi umplut cu spumă de somon, ouă de prepeliţă, fantezie mediteraneană cu cremă de şampanie cu caviar şi trufe.

Și cum la orice petrecere reușită trebuie să fie și muzică, Gigi Becali a dorit ca de Revelion să-i cânte Matilda Pascal Cojocăriţa, Nicoleta Luciu, dar și frumoasa blondă Roxana Nemeş.
"Este o onoare pentru mine să-i cânt lui Gigi Becali. Invitaţia a venit prin managerul meu. Abia aştept să le cânt, le-am pregătit surprize. Au existat cereri de ţinută şi de piese şi mă bucur foarte tare că m-au invitat", a declarat Roxana Nemeş, la România TV, înainte de petrecere.
Roxana Nemeș, o blondă provocatoare, a folosit sediul Bibliotecii Metropolitane București pe post de studio foto pentru a-și etala trupul în toată splendoarea lui. Blonda a fost protagonista unui pictorial incendiar, pentru cei de la Wowbiz.ro.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel