EXCLUSIV  Victor Ponta, funcție-cheie în viitorul Guvern: Să vedem

Fostul premier Victor Ponta nu exclude variantele auzite pe surse în redacția DCNews, cu privire la viitorul său politic. El subliniază că nu va refuza o anumită funcție chiar dacă a fost premier. 

”Dacă are nevoie PSD de mine și-n funcția de secretar de stat la culte și cultură nu o să le zic nu, că nu stau cu nasul pe sus” a spus Victor Ponta la DCNews LIVE. După ce i s-a atras atenția că dacă vrea să ocupe această funcție, trebuie să demisioneze din Parlament, Victor Ponta a afirmat: ”Poate am exagerat. La relația cu Parlamentul, dacă e nevoie de mine, nu stau cu nasul pe sus că am fost prim-ministru”. 

Fostul premier a avertizat că 2017 va fi un an foarte greu, pentru că-n 2016 s-a trăit din ce a strâns PSD în 2015, dar în 2017 va fi foarte greu și PSD trebuie să aibă un guvern foarte bun, pentru că, în caz contrar, ar ajunge de la 42% la 20%. 

Vezi de la 51:58

Întrebat dacă a auzit zvonurile că va fi viitor ministru de Externe sau de Finanțe, Victor Ponta a răspuns că nu le-a auzit. A continuat: ”Să vedem. Să începem cu secretariarul de stat pentru culte. Nu spun ironic. Chiar dl Opaschi, care a ocupat în timpul mandatului meu acel post, a făcut foarte mult bine și m-a învățat foarte multe lucruri.”

Vezi de la 59:29

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel