Sorina Matei a pierdut procesul cu Victor Ciutacu

sorina matei
sorina matei

Sorina Matei a pierdut procesul cu Victor Ciutacu. Jurnalistul a dat-o în judecată pe Matei după ce aceasta a scris un text dur la adresa lui, pe blogul personal.

VEZI ȘI: Sorina Matei l-a sunat pe Ciutacu. Jurnalistul a dezvăluit ce au discutat

„Cred că pe lumea asta există oameni și jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman. Un om care se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcție de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta", a scris la acea vreme Sorina Matei, după ce Ciutacu i-a devenit coleg la România TV. 

Sorina Matei trebuie să-i plătească lui Victor Ciutacu suma de 3000 de lei.

În luna decembrie 2014, prima instanță, Judecătoria Sectorului, 1 a decis în favoarea lui Ciutacu, însă sentința nu a fost definitivă. Sorina Matei, dar și Victor Ciutacu au făcut atunci apeluri, care au fost judecate de Tribunalul București. Instanța a decis să-i respingă ambele apeluri ca nefondate și astfel se menține prima decizie.

Reacția lui Ciutacu

”Cand gura bate curu', platesti. Putin, dupa gustul meu de "afemeiat" si "spagar" care bea cu politicienii imorali si corupti, da' conteaza. Sentintele se pun in aplicare, nu se comenteaza. Asa ca voi face totul in acest sens. Plus ca mizez pe faptul ca parata e fan al statului de drept si nu cred ca face ca Nasul, sa-si ascunda banii si sa impiedice infaptuirea actului de justitie smile emoticon

P.S. Inca o data, respect si consideratie pentru profesionalismul si discretia maestrului Mihai Mustaciosu. Care are si el de luat bani de la parata, ca n-o lucra omu' gratis, oricat de simpatic i-as fi”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel