Scandal Mihai Gâdea - Mihăiță Calimente, în direct la Antena 3: "Sunteți consumator ca Traian Băsescu?"

Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei", Mihai Gâdea, și președintele Comisiei parlamentare SIE, Mihăiță Calimente, au fost protagoniștii unui scandal monstru, în care și-au adresat cuvinte grele unul celuilalt. 

Mihai Gâdea a solicitat, în emisiunea sa de joi, de la Antena 3, intervenția unui membru al Comisiei SIE din Parlament, pentru a cere o opinie cu privire la afirmațiile președintelui Traian Băsescu despre subiectul Victor Ponta - ofițer acoperit SIE.

Mihăiță Calimente, deputat PNL și șef al Comisiei SIE, a fost sunat pentru a comenta pe această temă. Conversația dintre cei doi a degenerat însă. Când Mihai Gâdea l-a întrebat pe liberal dacă face parte și din Comisia de Siguranță Națională, Mihăiță Calimente a spus că nu există așa ceva, iar realizatorul i-a închis telefonul.

Ulterior, după ce a demonstrat că există o astfel de comisie, Mihai Gâdea a cerut să fie sunat din nou șeful Comisiei parlamentare SIE.

Citește și: Interviu exclusiv cu Mihai Gâdea despre o premieră în televiziunea românească: Ce candidat are interzis în "Biroul Președintelui" și ce surprize a pregătit telespectatorilor până la alegeri

"Să fie sunat domnul Alimente!", a spus moderatorul, care i-a greșit intenționat numele deputatului PNL.

"Domnule Mihăiță, sunteți consumator ca Traian Băsescu? Sunteți obosit?", a întrebat moderatorul până când Calimente a intrat din nou în direct.

Mihai Gâdea i-a arătat acestuia că există în Parlament Comisia de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, din care Mihăiță Calimente chiar face parte. A urmat un schimb de replici dure între cei doi, iar Mihăiță Calimente l-a întrebat pe Mihai Gâdea dacă este inchizitor și i-a cerut să facă asta acolo unde s-a pregătit, "în cultul unde sunteți pastor".

Moderatorul i-a spus deputatului că duce discuția într-o zonă care nu are legătură cu subiectul și i-a transmis este "slab pregătit", după care i-a închis telefonul.

Este al treilea scandal din ultimele luni în care Mihăiță Calimente este protagonist. Precedentele au fost la România TV.

Vezi și: Scandal la România TV: Mihăiță Calimente, dat afară din platou



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel