Radu Tudor, întrebare-cheie pentru Klaus Iohannis: "De ce... ?"

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, miercuri, în emisiunea "La Ordinea Zilei", mărirea salariilor pentru liderii politici.

Președintele, premierul și șefii celor două Camere, salariu de 21.540 de lei. Nicolae Ceaușescu avea 18.000

"România era pe ultimul loc în Europa la nivel de salarizare a demnitarilor, ceea ce, în mod evident, nu făcea cinste nimănui şi cu siguranţă nimeni nu-şi imagina că aceste salarii sunt suficiente pentru funcţia de prim-ministru, preşedinte, de șefi ai Parlamentului și aşa mai departe. Nimeni nu-şi imagina că aceste salarii sunt suficiente. Decizia Guvernului este bună şi înţeleg de la domnul Klaus Iohannis că nu mai are de ce să mai schimbe Guvernul. Astăzi l-am văzut pe Klaus Iohannis spunând că e o decizie bună. (...) Perfect! Dacă Guvernul ia decizii bune, de ce mai vrei să-l dai jos pe Victor Ponta, domnul Klaus Iohannis? Adică Victor Ponta e bun numai când mărește salariul președintelui, altfel e un om rău? (...) Opinia mea este că e o măsură mai mult decât necesară, dar care nu va fi niciodată înghițită de majoritatea covârșitoare a populației, care, de ani de zile, cere o mărire decente pentru salariile din sănătate și educație", a spus Radu Tudor, la Antena 3.

Jurnalistul a precizat că deși este o măsură corectă, nu poate fi explicată majorității românilor, care au salarii mici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel