Ponta a RĂBUFNIT după ce a spus Gorghiu despre USL

Victor Ponta a răbufnit după ce Alina Gorghiu a spus că USL a fost o greşeală.

"Alina Gorghiu este cea mai mare jignire si napasta pe care Klaus Iohannis a adus-o PNL - un partid respectabil si respectat timp de un secol care insa sfarseste in penibil si rusine / PNL a ajuns sa fie definit de un filmulet cu o femeie ridicola care sperie copiii pe la usi cu glume jenante!

Declaratia despre USL este un scuipat direct catre toti romanii care au votat la Referendumul din 2012 si la Alegerile locale si parlamentare din acel an - nici macar Basescu nu ar fi putut sa fie la fel de scarbos! Cred ca Gorghiu merita acelasi gest de la toti romanii care atunci au luptat si au crezut intr-o viata mai buna in tara noastra!

Gorghiu imbina toata ticalosiile PDListe cu aroganta si inadecvarea care au mai ingropat PNL si cu alte ocazii - un vot corect si util ar fi ca PNL sa nu treaca de 5% la Alegerile din 11 Decembrie ca sa aiba o sansa sa scape de "favorite jalnice si curtezane obraznice" si de a se schimba din nou in bine!

USL, scor istoric

USL a obtinut cel mai mare numar de voturi din istoria alegerilor democratice din Romani ( inclusiv voturile din Sectorul 5 din Bucuresti care i-au dat Gorghiei mandatul de deputat - si cele care i-au facut pe "favoritii" Lucian Isar si Mihai Voicu ministri in Guvernul Romaniei) / USL a luptat cu Regimul criminal si antinational "Basescu" si a dat directiile de dezvoltare economica, sociala si democratica pe care Romania trebuie sa le indeplineasca mai devreme sau mai tarziu!

Ca adversar al actualului PNL ar trebui sa ma bucur ca este condus de Alina Gorghiu / recunosc insa ca sentimentul predominant este rusinea si chiar scarba!", a spus Victor Ponta.

[citeste si]

Alina Gorghiu a spus că USL a fost o greşeală şi a exclus alianţe cu PSD şi PMP după alegeri.

"Sunt momente în destinul recent al PNL pe care ar fi trebuit să le recunoaştem ca greşeli, mai repede decât acum, USL-ul este unul dintre momentele acelea. Au fost şi altele. (...) Categoric, ideea de USL a fost o greşeală, nu poţi să te aliezi cu PSD-ul şi să crezi că vei rămâne neviciat, nevătămat şi neatins de tarele PSD, dar este istorie", a spus Alina Gorghiu, la Antena 3.

Ea a susţinut că, din păcate, USL a fost "doar un cadou frumos împachetat, dar înăuntru a fost găunos totul".

Întrebată dacă experimentul USL s-ar putea repeta, Alina Gorghiu a precizat că s-ar uita "foarte tare ca PNL să rămână PNL, să nu fie o roată la căruţa PSD, partid care a vrut toată puterea şi a scos PNL de la guvernare".

"Ştiţi pentru ce a fost făcut USL? Împotriva domnului Băsescu şi a regimului Băsescu. Ştiţi cine a fost primul din USL care a semnat pactul de coabitare cu Traian Băsescu: Victor Ponta. Ştiţi ce se întâmplă astăzi între Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Traian Băsescu: acelaşi lucru, o frăţie puternică", a mai zis președinta PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel