Ieșiri în stradă anti-Tolontan. Medicii au răbufnit, declarații EXPLOZIVE

Lumea medicală este profund revoltată după acuzațiile grave aduse de Cătălin Tolontan în ultima perioadă.

O spune prof. dr. Monica Pop care anunță că vor urma ieșiri în stradă pentru că medicii nu mai suportă ca toate tunurile să fie puse pe ei. Sub influența atacurilor permanente, nu mai au cum să-și desfășoare activitatea în mod corect.

"V-ați erijat în kalashnikov-ul sistemului de sănătate din România. Lumea medicală este foarte revoltată. Pe surse vă spun că se pregătește un fel de ieșire în stradă împotriva dumneavoastră pentru că știți foarte bine că dezinformați cu bună știință. Distribuiți în spațiul public știri false. Nu aveți niciun fel de dovadă.

Sper ca instituțiile statului să vă cheme și să vă oblige să prezentați dovezi pentru ceea ce spuneți. Numai invenții aveți! Orice fel de judecată se face pe probe. Dumneavoastră știți bine că inventați niște lucruri. Spuneți lucruri neavărate. Nu este permis să dați în felul acesta în sistemul de sănătate. Vă spun un lucru cu toată responsabilitatea: Sunteți pur și simplu autorul moral al unor decese din România pentru că niște pacienți, din cauza afirmațiilor dumneavoastră aberante, nu s-au mai dus la spital și unii dintre ei nu mai sunt în viață. Nu zic că sistemul de sănătate este perfect... dar este mult prea mult ce spuneți dumneavoastră. Asta cu kalashnikov-ul sistemului de sănătate nu am spus-o eu. A spus o pacientă care așa v-a perceput. Faceți afirmații revoltătoare", a spus Monica Pop în direct la "Sinteza Zilei".

VEZI ȘI: BREAKING NEWS Raed Arafat, SCANDAL cu Tolontan: Cu noi nu o să vă meargă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel