Udrea: M-a decepţionat declaraţia Preşedintelui, sunt convinsă că multe dintre aceste femei ar face o treabă mult mai bună decât bărbaţii din fruntea partidului- Video

elena udrea
elena udrea

Elena Udrea a mărturisit că declaraţiile lui Traian Băsescu referitoare la candidatura ei pentru şefia PDL sunt un motiv de decepţie. Deşi sunt multe femei care îi datorează ascensiunea în politică – Anca Boagiu, Roberta Anastase, preşedintele a surprins-o pe Udrea când a declarat că exclude şansa unei femei de  a câştiga funcţia de preşedinte al partidului sau al României.

elena udrea, udrea presedinte, udrea premier„Sunt convinsă că multe dintre aceste femei ar face o treabă mult mai bună decât bărbaţii din fruntea partidului. M-a surprins nu în legătură cu mine, ci m-a surprins faptul că cel mai mare susţinător al femeilor din politică, multe dintre femei îi datorează cariera, nu ne-a dat şansa la preşedinţia partidului, ori acesta esteun motiv de decepţie pentru noi femeiele” a spus Udrea într-o emisiune la B1TV.

Săptămâna trecută, Traian Băsescu a declarat la Pro Tv că nu ar nominaliza-o pe Udrea în funcţia de prim-ministru şi nici nu ar sfătui-o să candideze la şefia PDL. "Exclud un candidat femeie şi la preşedinţia partidului şi la Preşedinţia României. Nu exclud candidatura, exclud şansa” a mai spus preşedintele.

Citeşte şi:

Băsescu a lăudat-o pe Udrea, dar nu crede că are experienţă de viaţă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel