PROTESTE SUA, RĂZBOI TRUMP - BIDEN. NEBUNIE totală. Chirieac: Dacă America strănută, lumea face gripă. Și mi-e teamă că România face COVID-19

Poliţia a ordonat, miercuri, evacuarea mai multor clădiri ale Congresului SUA, în timp ce susţinătorii lui Donald Trump au demonstrat împotriva certificării victoriei lui Joe Biden în faţa Capitolului, într-o atmosferă foarte tensionată. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația din SUA. 

„Sunt instituții în care strada nu poate conduce. Asistăm la lucruri care nu s-au mai petrecut în istoria Statelor Unite! Sunt lucruri extrem de grave, fiindcă vorbim despre cea mai puternică țară a lumii, de care și România depinde în mare parte. Nu cred că e în regulă faptul că protestatarii intră în Congres. Când pui sub semnul întrebării alegerile în cea mai puternică țară a lumii, credibilitatea Americii se prăbușește. Așa ceva, în America, nu credeam vreodată să văd!”, a spus analistul Bogdan Chirieac la Antena 3. 

„Nu credeam ca lucrurile să meargă în această direcție!”, a continuat acesta. „Până la urmă, Statele Unite reprezintă garantul lumii occidentale în ceea ce privește respectarea drepturilor omului și a democrației. Când democrația în Statele Unite este pusă sub semnul întrebării în acest mod, noi cu toții avem o problemă. Se spune că, dacă America strănută, lumea face gripă. Și mi-e teamă că România face COVID-19!”, a mai spus Bogdan Chirieac. 

VEZI ȘI: Amenințări cu BOMBĂ la Washington. Mai multe clădiri au fost EVACUATE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel