Amenințări cu BOMBĂ la Washington. Mai multe clădiri au fost EVACUATE

US-FINANCE-BAILOUT-CAPITOL
US-FINANCE-BAILOUT-CAPITOL

La Washington, în preajma Capitoliului Statelor Unite, au apărut mai multe pachete suspecte și au fost lansate mai multe alerte cu bombă.

Potrivit lui Chad Pergram de la Fox News, Poliția Capitolului a evacuat clădirea Madison de la Biblioteca Congresului, dar și clădirea Cannon House. Pe lângă acest lucru, se pare că susținătorii lui Trump iau cu asalt exteriorul Congresului și se ciocnesc cu forțele de ordine. Angajaților din Capitol Hill li s-a trimis o alertă prin care li s-a ordonat să se „adăpostească”, pe fondul violenței tot mai mari în afara clădirii.

„Datorită activității poliției, tot personalul este sfătuit să se mute de la clădirea de birouri Cannon House la clădirile de birouri Rayburn și Longworth House prin tunelurile subterane. Nu ieșiți în afara clădirilor. Tot personalul ar trebui să se adăpostească în clădirile de birouri Rayburn și Longworth House.”

Totodată, au fost găsite mai multe pachete suspecte în apropierea Capitoliului, potrivit mai multor oficiali ai forțelor de ordine. În același timp, au avut loc scene haotice în afara clădirii Capitoliului, în timp ce parlamentarii certifică voturile Colegiului Electoral, informează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel