Cum alegem mobila pentru copii pentru camera bebelusului. 5 sfaturi esentiale

Dupa ce afli ca urmeaza sa devii mamica sau tatic, urmatorul gand este legat de mobila pentru copii. Vrei, desigur, ca in camera in care urmeaza sa stea cel mic sa se regaseasca o multime de lucruri frumoase, sa fie perfecta, astfel ca incepi sa rasfoiesti cataloage cu mobila pentru copii, sa te interesezi de mobila pentru copii, de pretul ei, sa faci masuratorile necesare pentru ca toata mobila pentru copii pe care o doresti pentru bebe sa incapa in camera celui mic.
Totusi,nu doar aspectul trebuie sa primeze atunci cand cumparati mobila pentru copii, ci si alte lucruri, pe care vi le prezentam succinct:

  1. Daca nu vreti sa stiti sexul copilului decat la nastere, atunci cumparati mobila pentru copii in culori neutre. Dupa ce veti veni cu cel mic acasa, baiat sau fata, puteti adauga un strop de culoare la mobila pentru copii, rapid si eficient.
  2. Trebuie sa aveti urmatoarele lucruri ca mobila pentru copii in primele luni de viata ale lui bebe: patut, carucior, masa de infasat si schimbat si comoda. Restul pot fi achizitionate ulterior, in timp, in functie de necesitatile pe care le are bebe. Sa cumperi haotic mobila pentru copii, desi poate nu ai nevoie de ea, reprezinta o risipa de bani.
  3. Nu va zgarciti la bani atunci cand vine vorba despre mobila pentru copii enumerata anterior. Bebe va trebui sa fie schimbat mult timp, va folosi caruciorul aproape un an sau chiar mai mult, va dormi in patut la fel. E nevoie sa cumparati lucruri de calitate, pentru a-i asigura acestuia siguranta si confort printre mobila pentru copii.
  4. Dupa ce ati cumparat mobila pentru copii, aveti grija sa alegeti accesorii care sa il stimuleze pe cel mic, care sa fie colorate, sa aiba lumini si sunete, pentru a garanta un loc de joaca in camera, nu doar de dormit.
  5. Mobila pentru copii trebuie sa aiba si lucrurile necesare. Spre exemplu, cautati atent asternuturile de pat ale celui mic, sunt foarte importante in primele luni de viata, caci bebe va petrece majoritatea timpului in patut si are nevoie sa fie comod, are nevoie ca pielea sa nu ii fie iritata.

E frumos sa cumperi mobila pentru copii. Insa e important sa o alegi pe cea de calitate, care nu pune in pericol viata lui bebe, care ii asigura siguranta si confort. Tocmai de aceea e necesar sa aveti optiuni cand vine vorba despre mobila pentru copii. La Noriel, mobila pentru copii e foarte interesanta si va va face sa visati cu ochii deschisi la viitoarea camera a lui bebe.
Are si preturi accesibile si reduceri interesante, astfel ca e bine sa desoperiti oferta la mobila pentru copii de la Noriel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel