Bărbatul care a profanat mormântul lui Arsenie Boca, declarații șocante

Bărbatul care a profanat mormântul lui Arsenie Boca a făcut câteva declarații halucinante.

După ce a fost încătuşat, el a mărturisit că Arsenie Boca i-a poruncit, în vis, să-l scoată din mormânt şi că a vrut să vadă cu ochii lui dacă părintele e sfânt şi dacă trebuie să fie canonizat.

"Sfântul Ardelului, Sfântul Mare Preacuvios părinte Arsenie Boca, mi-a poruncit în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, binecuvântată să fie împăraţia Tatălui, a fiului şi a Sfântului Duh. Preafericite parinte patriarch convoacă membrii Sfântului de urgenţă şi Sfântul aşteaptă să iasă afara din groapă. Te roagă tatăl, fiul şi Sfântul Duh", a strigat bărbatul, scrie România TV.

Mormântului lui Arsenie Boca a fost profanat vineri seara. În jurul orei 23.00, bărbatul a fost surprins de una dintre măicuţe în timp ce sapa la mormântul lui Arsenie Boca. Aceasta a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii şi jandarmii au sosit rapid la faţa locului, însă făptaşul a reuşit să dispară în noapte. Omul reuşise să sape o groapă de aproximativ 50 de centimetri. Câteva ore mai târziu, bărbatul a fost prins şi a fost dus la audieri.

VEZI ȘI: Semn rău, la izvorul părintelui Arsenie Boca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel