Vezi aici cât a câştigat Gabriel Resources, compania care va exploata aurul de la Roşia Montana, după anunţul preşedintelui Băsescu că susţine proiectul - VIDEO

ROSIA MONTANA - UTILAJE
ROSIA MONTANA - UTILAJE

Gabriel Resources, compania canadiană care va exploata aurul de la Roşia Montana, a câştigat peste 300 de milioane de dolari în ultimele zile. Valoarea acţiunilor companiei au crescut cu 20% după ce preşedintele Traian Băsescu şi-a anunţat susţinerea pentru proiect.

Jurnalistul Adrian Mîrşanu a declarat, în cadrul emisiunii "Exces de Putere”, emisiune realizată de Oana Stancu şi Adrian Ursu la Antena 3,  că, de fapt, este vorba despre o creştere a valorii companiei Gabriel Resources cu 300 de milioane de dolari.

Mîrşanu a arătat că acţiunile firmei, după declaraţiile de susţinere ale preşedintelui Traian Băsescu, au crescut cu un maxim de 300 de milioane de dolari.

În 2010, Gabriel Resources a avut pierderi de 22,7 milioane dolari canadieni (16,9 milioane euro) cauzate de un rezultat negativ de 15,9 milioane dolari canadieni (11,8 milioane euro) din evoluţia cursului de schimb şi a anunţat că proiectul Roşia Montană ar putea produce aur din 2014.

Citeşte şi:

Vezi aici cine sunt marii miliardari ai lumii, acţionari la Gabriel Resources, care dețin Roşia Montana Gold Corporation

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel