Un tânăr care a TUȘIT în fața unui polițist atunci când a fost întrebat dacă are simptome COVID, CONDAMNAT la 11 luni de închisoare

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Pedeapsă dură pentru un tânăr care a tușit în fața unui polițist, deranjat de faptul că acesta l-a întrebat dacă are simptome de Covid-19. El a fost condamnat la 11 luni de închisoare.

 

Un tânăr din Marea Britanie, care a tușit în fața unui polițist, după ce a fost întrebat dacă are simptome specifice infecției cu Sars-Cov-2, a fost condamnat la 11 luni de închisoare, scrie Metro.

Casey Saint, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat după ce a devenit agresiv față de un polițist. Omul legii ar fi fost chemat la fața locului în urma unui conflict care avea loc între mai multe persoane. Autoritățile susțin că tânărul ar fi manifestat un comportament agresiv în prezența polițistului. El a fost arestat pentru că i-a înjurat pe polițiști și a manifestat un comportament agresiv. În timp ce era reținut, un polițist l-a întrebat dacă are simptome specifice infecției cu coronavirus, iar Saint deranjat de întrebare, a tușit apoi de două ori în fața polițistului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel