Vladimir Ionaș: Cine e RESPONSABIL de numărul mare de infectări din Capitală. Care este GREȘEALA lui Nicușor Dan

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Sociologul Vladimir Ionaș susține că interesele clasei politice au dăunat mult și au făcut ca Bucureștiul să se confrunte cu un număr mare de infectări.

"Problema de fond este cu totul alta. Din cauza interesului clasei politice pentru alegeri au început discuțiile despre numărul mare de cazuri, despre problemele din București în special, abia după alegeri, lucru și discuții care trebuiau avute dinainte de alegeri pentru că numărul de cazuri pe București era mare și atunci. Interesul electoral ne creează de multe ori probleme, iar de data asta nu făcut altceva decât să pună presiune și mai mare pe sistemul sanitar. 

Am văzut anumite apropouri inclusiv din partea Prefectului, însă primarul general al Capitalei a mers pe linia alegerilor pe care a mers și Ludovic Orban, că nu se pune problema de carantinare în București. Uitându-ne la cum au evoluat lucrurile în acest an este clar că în București este nevoie de măsuri drastice pentru că pe lângă numărul mare de cazuri, gândiți-vă că suntem în luna decembrie, iar magazinele sunt pline. Sunt foarte multe semne de întrebare despre modul în care a fost gestionată pandemia în București. Problema este că frustrarea în rândul cetățenilor este foarte mare. Orice decizie luată fără să fie comunicată transparent și cu argumente, nu va face altceva decât să creeze tensiuni.", a declarat sociologul Vladimir Ionaș, în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel