Semnificaţia Lunii în harta natală. Legătură directă cu relațiile din viața ta

Semnificaţia Lunii în harta natală. Legătură directă cu relațiile din viața ta / Foto: Pixabay
Semnificaţia Lunii în harta natală. Legătură directă cu relațiile din viața ta / Foto: Pixabay

Poziţia Lunii în momentul naşterii noastre aduce informaţii importante despre personalitatea noastră și relațiile pe care le avem cu cei dragi.

Invitatul Danielei Simulescu, astrologul Alexandru Păunescu, a explicat la interviurile Astrosens.ro care este legătura dintre formele de ataşament, emoţii şi poziţia lunii în astrograma noastră.

Luna în Berbec

"Nevoia copilului cu Luna în Berbec este o nevoie de identitate, o nevoie de a individualiza, o nevoie de a fi remarcat, o nevoie de a face acţiuni. Şi aici e foarte important cum Luna mamei interacţionează cu Luna copilului. Dar, din păcate, Luna în acest plasament astrologic tinde către un ataşament de tip anxios pentru că copilul întotdeauna încearcă să demonstreze că este bun, că poate să reuşească, că este capabil sau demn să primească atenţie.", a explicat astrologul.

Luna în Taur

"Luna în Taur este într-un plasament foarte bun şi se simte bine cu mediul în care trăieşte, se exprimă frumos, lejer, emoţional, foarte liber, foarte fluid. Aici tindem să avem un ataşament de tip sigur pentru că Luna filtrează toate aceste lucruri şi aduce către mine doar ceea ce este bun." spune astrologul despre cei cu luna ]n taur.

Luna în Gemeni

Verbalizează orice emoţie imediat", punctează astrologul Daniela Simulescu. "Când ai Luna în Gemeni, ai şi o mamă care este puţin instabilă, care trece de la o stare la alta, iar tu, cu Luna în Gemeni, asimilezi foarte uşor modul ei de a se schimba foarte des. Astăzi eşti într-un fel, mâine într-un fel. Iar copilul cu Luna în Gemeni învaţă că şi el poate trăi astfel, că aşa e normal", a mai completat Daniela Simulescu.

Luna în Rac

"Aici lucrurile sunt un pic mai complicate", atrage atenţia Alexandru Păunescu. "Luna este la ea acasă şi poate să dezvolte oricare dintre aceste tipuri de ataşament. Bineînţeles, va tinde cumva să îl dezvolte pe cel sigur pentru că aici, copilul are nevoie de o prezenţă permanentă, de o mamă care să fuzioneze cu el, de o mamă care să facă parte din el din punct de vedere psihologic". 

Despre ce semnifică Luna în Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești, afli pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel