O întreagă organizație a trecut la ALDE

Irina Constantin / 19 oct 2017 / 15:43 Salveaza PDF Comentarii

O organizație a unui partid a trecut la ALDE. 

Preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că organizaţia PRM Tecuci a trecut la formaţiunea politică pe care o conduce.

”Scopul nostru este să îndreptăm societatea spre liberalism, dar am vrut să nu scăpăm din vedere componenta naţionalistă pentru că românii sunt naţionalişti. O dovadă că nu ne îndepărtăm de această doctrină, organizaţia PRM din Tecuci, conducerea ei şi cu membrii încă activi, a venit alături de noi. Le mulţumesc şi mă încântă faptul că se simt reprezentaţi de ALDE mai mult decât de alte formaţiuni politice”, a declarat Dima.

[citeste si]

Liderul ALDE Galaţi a mai spus că organizaţia PRM Tecuci are aproximativ 50 de membri activi, în afară de simpatizanţi, şi că se află în tratative avansate şi cu organizaţia PRM Galaţi pentru trecerea acesteia la ALDE.

Dima a precizat că la ALDE vin şi foarte mulţi liberali.

”Liberalii din orice formaţiune politică şi oameni care nu au făcut niciodată politică sunt din ce în ce mai mulţi prezenţi în ALDE. Sunt liberali, care individual sau în grup, vin la organizaţia municipală şi cea judeţeană a ALDE”, a mai afirmat Cristian Dima. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27