Incident la Antena 3. Val Vâlcu, întrerupt de Cătălina Porumbel în discuţia despre redeschiderea pieţelor. "Se poate interpreta la CNA"

Jurnalistul Val Vâlcu a fost întrerupt de Cătălina Porumbel, moderatorul emisiunii de la Antena3, în timpul unei discuţii despre motivele redeschiderii pieţelor înainte de alegerile parlamentare. 

Totul după ce Val Vâlcu a făcut o remarcă despre "partidul multinaţional liberal", în discuţia despre motivele Guvernului de redeschidere a pieţelor agroalimentare. Iată mai jos dialogul dintre cei doi: 

Val Vâlcu: Avem două ipoteze. Fie Partidul Multinaţional Liberal îşi cunoaşte bine publicul....

Cătălina Porumbel: Am o rugăminte. Să ne referim la sinteza activităţii Guvernului, nu mai putem face campanie în momentul de faţă şi ar trebui să evităm.

Val Vâlcu: Dar nu e nimic, nu există partidul multinaţional liberal. 

Cătălina Porumbel: Se poate face interpretare la CNA. Guvernul este cel care practic a luat decizia, nu un partid. 

Val Vâlcu: Totul este în cheie electorală. Guvernul s-a gândit să le dea satisfacţie celor care doresc măsuri mai ferme (n.r prin închiderea pieţelor). Pe cine să strângă şurubul? Pe cei care nu sunt electoratul lor. Asta e o ipoteză. A doua este că această revenire, exact în pragul alegerilor, este tot în cheie electorală. Că vor fi recunoscători, că nu mai îngheaţă în frig. E posibil ca niciuna să nu fie corectă, pentru că noi subestimăm foarte mult rolul prostiei. Adică, pur şi simplu a fost o prostie, negândită. După care, ca să nu pară slabi, s-au ţinut tare pe picioare, au activat maşina de zgomote, propaganda, că acolo sunt intermediari, nu producători. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel