Deputat USR, mesaj DUR pentru Olguța Vasilescu: Nu vrem să vă trimitem la penitenciarul pentru femei, vrem doar să vă cerem demisia

Cristian Seidler, deputat USR, a criticat-o dur pe Lia Olguța Vasilescu în Parlamentul României, în legătură cu Legea salarizării.

"Doamna Lia Olguța Vasilescu, vă pot scrie și pe Whatsapp, dar vă pot spune și aici. Noi nu vrem să vă trimitem la penitenciarul pentru femei, vrem doar să vă cerem demisia", a spus Cristian Seidler.

"Cred că se cuvine, de la tribuna Parlamentului, să mulțumim cetățenilor români că trăiesc și muncesc în România (...) din ai căror bani avem noi astăzi posibilitatea să facem aceste măriri salariale. Din păcate, Guvernul a venit astăzi cu un proiect neterminat. Din păcate pentru români, Lia Olguța Vasilescu a devenit un specialist al proiectelor ratate și neterminate. (...) Să nu se înțeleagă greșit. Este nevoie de o asemenea lege, dar nu așa, nu pe genunchi. Se spune că cel mai bun indicator al performanței viitoare este perfomanța anterioară. Din păcate, după cum se dovedește, programul PSD a fost doar o carte colorată pentru copii", a mai zis deputatul USR.

Comisia de muncă a Camerei a dat marți un raport favorabil cu amendamente proiectului de lege. În favoarea raportului au votat 15 deputați, patru s-au abținut și doi au votat împotrivă.

Printre amendamentele votate marți în comisie s-a numărat și cel privind un spor de suprasolicitare neuropsihică de 10% pentru personalul de predare din învățământ, urmând ca acesta să fie acordat de la 1 decembrie 2018.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel