Comportament ciudat al martorului cheie în cazul lui Ionuț Anghel. Vezi detaliul care poate arunca în aer ipoteza oficială!

Imaginile de pe camerele de supraveghere din Parcul Tei cu Andrei și Ionuț Anghel scot la iveală comportamentul ciudat al martorului cheie în acest caz și ridică mai multe întrebări.

La ora 11:36, la două ore de când cei doi copii au fost zăriți pe camere de supraveghere, Andrei întră în parc împreună cu un bărbat înalt. Bărbatul este bine făcut, cu părul închis la culoare și poartă bermude, o cămașă în carouri alb cu roșu și adidași.

El ar putea fi bărbatul despre care bunica a declarat că a certat-o pentru că l-a găsit pe copil pe strada Tuzla, în apropierea clubului Bamboo. Dacă aceste declarații sunt adevărate, înseamnă că Andrei a parcurs între 1,5 km și 2 km până să fie găsit.

Bărbatul împreună cu Andrei se duc în centrul parcului, acolo unde cei doi frați au fost filmați cu două ore în urmă, jucându-se. Bărbatul se duce la un paznic, care discuta cu alt om. Bărbatul intră în discuție cu ei, întrebându-i probabil unde se află bunica lui Andrei.

VEZI ȘI: Imagini incredibile din Parcul Tei, cu Ionuț înainte de a muri – VIDEO

Lângă cei trei se află și un bătrân care aude discuția dintre cei trei bărbați și intervine. În imagini se poate observa cum bătrânul arată cu mâna zona înspre care cei doi copii alergau la începutul filmării.

Detaliul care poate arunca în aer ipoteza oficială este că în tot acest timp, un câine maidanez se află în apropierea lui Andrei, care nici nu-l bagă în seamă. Un copil care tocmai ce a l-a văzut pe fratele său sfâșiat de câini, nu ar trebui să se sperie atunci când vede unul?

O altă componentă a comportamentului martorului cheie este faptul că bărbatul nu pare să știe de Ionuț. Presupunând că Andrei i-a spus despre fratele său, de ce bărbatul nu s-a dus să-l caute pe Ionuț? El l-a dus pe Andrei în parc, apoi a dispărut.

Un alt detaliu important este că Andrei nu șchiopătează. Inițial s-a spus că băiatul a fost și el mișcat de picior. Dacă a fost mușcat de picior nu ar fi trebuit să șchiopăteze?

După ce bătrânul le spune unde ar putea fi bunica, bărbatul împreună cu paznicul pleacă în direcția respectivă. După doar trei minute, martorul cheie pleacă grăbit din parc. De ce singura persoană care l-a găsit pe Andrei a plecat grăbit și nu a așteptat venirea poliției?

VEZI ȘI: Răsturnare incredibilă în cazul copilului ucis: Au venit rezultatele analizelor ADN

În primele imagini de pe camere se poate vedea cum Ionuț nu poate ține pasul cu fratele său. În acest caz, cum a reușit să străbată un asemenea traseu, prin pustietate, prin tufișuri, într-o zonă care nu prezintă niciun interes pentru un copil? 

Cei doi copii au coborât o pantă abruptă, înaltă de trei metri și cu o înclinație de 45 de grade. E posibil ca un copil de patru ani care abia aleargă pe drum drept să coboare o asemenea pantă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel