CJ Dâmboviţa a solicitat finanțare prin PNRR pentru un nou spital

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a solicitat finanțare europeană pentru construcția unui nou spital.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a anunțat, ieri, în cadrul dezbaterii publice „Sănătate pentru Dâmbovița” că a inițiat o solicitare de finanțare din fonduri europene pentru construcția unui nou spital județean. Acesta ar urma să fie construit la Teiș, pe o suprafață de 15 hectare  de teren. 

“Am propus și am solicitat prin Planul Național de Redresare și Reziliență includerea județului Dâmbovița cu un spital nou și astăzi județul Dâmbovița este prins pe axa de sănătate cu o valoare de 50 de milioane de euro pentru a construi un spital nou. Terenul deja îl avem. Este în apropierea municipiului Târgoviște.” a precizat Corneliu Ștefan, președintele CJD, citat de Gazeta Dâmboviţei.

În plus, CJD finanțează prin PJDL centre medicale în localitățile județului unde nu există dispensare: “Îmbucurător este faptul că în județul Dâmbovița autoritățile locale au derulat proiecte care vor duce la apariția unor noi unității medicale în localitățile județului. Anul acesta am inițiat în cadrul Consiliului Județean Dâmbovița un Program de Dezvoltare Locală și a alocat o axă specială pentru centre medicale în localitățile unde nu avem așa ceva.” a mai spus Ștefan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel