Cel mai mare naist, mesaj de REVOLTĂ: Deschideţi bisericile! Mare RUŞINE aţi făcut acestui popor!

Naistul Nicolae Voiculeț cere deschiderea bisericilor şi critică dur restricţiile impuse pe durata stării de urgenţă.

"Oamenii s-au săturat!

Totul a devenit o mascaradă și o bătaie de joc prin negocierea și consfătuirile, derogările și discuțiile la nivel înalt. Ați început să prigoniți Biserica și nimeni nu va scăpa de pedeapsa "scrâșnirii dinților"...

Toți au întins răbdarea românului aruncată la zaruri pentru un deznodământ odios. Având ca rezultat final un joc murdar măsluit și trișat prin care cea mai însemnată Sărbătoare a Bisericii și a Creștinătății, - Învierea Domnului să devină un film în care actorii nu există și nici scenariu, iar cel mai frumos film al omenirii, “HRISTOS”, așteptat de mii de fani cu sufletul la gură, au fost obligați să asiste la o premieră fără spectatori și fără premieră!

Trebuie să știți toți care ați contribuit la asta că, i-ați dezamăgit pe oameni și nu mai sunteți în sufletele lor... voi toți cei care ați hotărât și ați declanșat această luptă împotriva credinței întru Hristos și a Bisericii Lui.

'Cine ar fi crezut că în Democrație, în libertatea dobândită cu jertfă, va mai fi trebuit să dăm piep cu totalitarisme, cu oligarhiile de partid, cu bolșevismul camuflat, că va mai trebui să asistăm aproape neputincioși la acest spectacol grotesc al combinezonelor, al măștilor și mănușilor, al ubletelor stropite cu dezinfectați, al ușilor zăvorâte, al botnițelor, al libertăților încălcate mizerabil de puterea seculară dirijată antihristic din umbră de urzitorul relelor lumii, de pizmașul diavol, mefistofelic insinuat în această piesă tragi-comică, de cel mai prost gust, cu cea mai nefericită regie, cu cel mai idiot scenariu... care va rămâne ca o caricatură demonică, hidoasă, ca un fiasco memorabil de rușinos în arhiva celor mai surogat spectacole care s-au jucat vreodată pe marea Scenă a lumii?'", scrie naistul Nicolae Voiculeţ pe Facebook.

Voiculeţ: "E o mare rușine ce ați făcut acestui popor...!"

"Am stat acasă, ca niște clone depersonalizate, invitate la somn în cea mai Sfântă Noapte, conform ordonanței, concertată în punitivul și obsedantul de acum 'Stați în casă!'... fără bilet și adeverință nu se poate... Ce credeați, voi, că așa-i democrația, face poporul ce vrea sau ce vrea hegemonul?

Cum este posibil ca cei aleși de popor să-și bată joc de acesta dezamăgindu-l, jignindu-l și zădărnicind toate dirigențele Patriarhiei, toate așteptările milioanelor de creștini, al căror destin le conduce cu cea mai mare nevrednicie, orchestrând cea mai mare mascaradă de la Revoluție în coace?

'Cum te poți juca de-a Dumnezeu, în locul lui Dumnezeu cu ingerințe mizerabile în viața Bisericii, fără să-ți fie teamă, ție, chip de lut și creatură păcătoasă, să te institui ca o "urâciune a pustiirii" în locul Creatorului și Stăpânului a toate, arândându-le sfințiților slujitori ai Domnului cum să-și facă ei slujba de Paște și cum trebuie creștinătatea să primească în loc de bucurie, tristețe, în loc de lumină și icoane, să vădă mutre întunecate la tv, în loc de slujbă, ordonanțe peste ordonanțe, în loc de toacă și clopote, sirene de mașini de poliție și de salvări, în loc de respect, amenzi, în loc de întâmpinări senine, urlete isterice de polițiști, în loc de comuniune cu părinții, cu frații, cu rudele, cu prietenii, izolare, auto-izolare, carantină, în loc de 'Hristos a înviat!' și 'Veniți de luați lumină!', 'Stați în casă!' și 'Dezinfectanți-vă!'

Nici măcar să ne vedem morții în cimitire nu ne-ați lăsat. O rupere totală de trecut, de familie, de credință! E o mare rușine ce ați făcut acestui popor...!

Să vă așteptați ca Îngerii lui Dumnezeu să vă scrie numele pe toaca marii rușini, unde sunt scriși necredincioșii, trădătorii și iudele...", transmite Nicolae Voiculeţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel