Urmărește emisiunea live


Apocalipsa în viziunea NASA

apocalipsa
apocalipsa

În 21 decembrie 2012 este, conform predicțiilor din calendarul maiaș, ziua în care va veni Apocalipsa. În timp ce majoritatea celor care cred în această teorie încep să se impacienteze, specialiștii de la NASA au hotărât să tranșeze problema.

Oamenii de știință de la NASA au ținut să se reunească special pentru a dezbate subiectul mult discutat legat de predicțiile conform cărora pe 21 decembrie 2012 va veni sfârșitul lumii. Aceștia au încercat să-i lniștească pe cei care deja au intrat în panică, precizând că interpretatea calendarului maiaș este una greșită.

,,Nu va veni sfârșitul lumii. Totuși, în timp ce pentru unii asta este o glumă, pentru alții un mister, există o parte care chiar este îngrijorată”, a spus David Morrison,cercetătorul principal NASA, oferind astfel o explicație științifică legată de interpertarea calendarului maiaș. Morrison consideră că fiecare planetă trece printr-un ciclu de schimbări la o perioadă determinată de timp, acum a venit și rândul Terrei să resimtă o evoluție mai drastică în istoria sa ca planetă cu viață. Indiferent de ce schimbări se vor produce si câte specii vor avea de suferit  din această cauză, viața de pe Pământ nu va dispărea, a declarat David Morrison.

El a adăugat că această teorie fantezistă are consecințe grave în viața de zi cu zi. Cercetătorul a declarat că a primit e-mailuri în care cetățenii se arătau îngrijorați față de această inetrpretare, în special de la tineri. Unii spuneau că nu pot mânca, alții au atacuri de anxietate și nu pot dormi, iar unii chiar au gânduri sinucigașe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel