Mircea Badea: Îi fac plângere Mădălinei Dobrovolschi. O mai lasă la recepție pe 1 Decembrie?

Mircea Badea a spus că ar vrea să o facă o plângere penală pe numele Mădălinei Dobrovolschi, fostă Pușcalău, după ce aceasta a zis că persoanele cu probleme penale nu au fost invitate la parada militară și la recepția de Ziua Națională.

Realizatorul TV a explicat că un om cu probleme penale poate fi la fel de nevinovat ca un om fără probleme penale.

"Oameni cu probleme penale nu înseamnă nimic. Dacă eu mâine vă fac o plângere penală, se pune că aveți probleme penale. Dacă vine procurorul și se uită peste ce am scris eu și începe urmărirea penală, e ok, nu îl costă nimic, este o măsură a procurorului, este strict decizia lui personală la care poate să și renunțe dacă vrea. Un om poate fi sub urmărire penală și apoi scos de sub urmărirea penală", a zis Mircea Badea la Antena 3.

"Vreau să protestez vehement, să protestez viguros împotriva faptului că purtătoarea de cuvânt a președintelui României folosește expresia 'probleme penale, oameni cu probleme penale, criterii de integritate'. Uite.... mă gândesc să îi fac plângere penală Mădălinei Dobrovolschi. Dacă îi fac plângere penală și zic că are probleme penale... o mai lasă pe 1 Decembrie să intre la recepție? Pentru ce îi fac plângere penală? Pentru abuz în serviciu. Este la modă. Dacă vreau să fiu un nenorocit, voi spune că fac un denunț", a mai zis Mircea Badea. Realizatorul TV a spus acest lucru pentru a evidenția faptul că expresia "oameni cu probleme penale" este total greșită și are caracter de manipulare.

[citeste si]

Purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi, a anunțat joi că de 1 Decembrie vor fi organizate cu ocazia Zilei Naționale parada militară la Arcul de Triumf și o recepție la Palatul Cotroceni, unde nu au fost invitate persoanele cu probleme penale.

"Am văzut că există tot felul de discuții în spațiul public referitoare la acest subiect și țin să precizez încă de la început faptul că nu voi face referire la anumite persoane, nu voi face referire la anumite nume pentru că nu despre asta este vorba. Este vorba despre niște criterii care au stat la baza întocmirii listei cu invitați și nu pot și nici nu vreau să vă ascund faptul că în constituirea acestor criterii care au fost luate în calcul bineînțeles că în primul rând este vorba despre criteriul ca acea persoană să dețină o funcție în stat, dar să și respecte niște criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistența unor probleme penale", a declarat Dobrovolschi la Palatul Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel