Urmărește emisiunea live


Laura Chiriac, dialog halucinant cu Denise Rifai! Totul s-a întâmplat în direct - VIDEO

Laura Chiriac, candidat ALDE la Sectorul 1, și Denise Rifai, jurnliastă la Realitatea TV, au avut un dialog halucinant în direct.

Denise Rifai a înțepat-o constant pe Laura Chiriac, întrebând-o ce salariu are, cu ce o să-și cumpere pantofi și care sunt planurile ei.

"Sunteţi o femeie elegantă şi vă plac lucrurile de calitate. Cum o să rămâneţi cu mâinile curate (sloganul electoral al Laurei Chiriac-n.r.). Acum din ce vă întreţineţi. ?", a întrebat moderatoarea.

"Sunt purtător de cuvânt al ALDE", a spus Laura.

"Care vă este remuneraţia?", a întrebat Denise Rifai.

"Nu am un salariu constant în această perioadă. Există o familie pe care o am...(se bâlbâie, era agitată-n.r.) care...nu pot să spun că mă ajută, nu ăsta este cuvântul. Am încercat pentru a putea ieşi cu acest slogan să nu-mi iau o slujbă la stat doar de dragul de a intra în campania electorală. Mi-am asumat să intru fără vreo remuneraţie pe care s-o câştig în aceste luni".

"Din ce o să vă întreţineţi, având în vedere că din cei 5.000 de lei, salariul de primar, nu vă puteţi cumpăra mai mult de o pereche de sandale de calitate. Ştiu că vă plac lucrurile fine şi scumpe", a întrebat Rifai, iar Chiriac devenea din ce în ce mai agitată. Până la urmă, a spus că se va descurca cu aceşti bani.

Moderatoarea a trecut la un alt capitol, şi anume transportul şcolarilor din Sectorul 1.„Cum vor fi duşi copiii cu autobuzul de la şcoală acasă", a fost întrebată Chiriac.

"E ca şi cum aţi întreba de un pahar de apă cu apă", a spus candidatul ALDE.

Cele două au început să vorbească una peste alta.

"Cu autobuzul", a replicat Chiriac, însă Rifai n-a slăbit-o.

"Râdem, sau vorbim serios, păi ce facem. Cred că e o problemă. Cum o să intre autobuzul pe alee, pentru că acesta este mai lat decât strada. Poate veţi folosi microbuze. Cum merge autobuzul pe alee?", a întrebat jurnalista, vizibil enervată, iar spiritele au început să se încingă.

Vedeți în filmarea de mai jos dialogul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel