Christina Aguilera a încurcat versurile imnului naţional al SUA - VIDEO

christina aguilera
christina aguilera

Christina Aguilera a încurcat versurile imnului naţional al SUA, pe care l-a interpretat duminică seara, cu ocazia finalei Campionatului de fotbal american, Super Bowl, la Dallas, punând această situaţie delicată pe seama emoţiilor, conform Associated Press.

Deşi majoritatea celor prezenţi nu au observat greşeala vedetei pop, mulţi dintre cei care au urmărit finala la televizor au "încins" apoi reţelele de socializare cu mesaje ironice în care comentau prestaţia acesteia.

„Nu pot decât să sper că toată lumea a simţit un pic din dragostea pe care o port pentru această ţară şi că spiritul acestui imn a reuşit să răzbată spre inimile tuturor“, a declarat diva într-un comunicat de presă ulterior.

Christina a greşit când, în loc să cânte versul "O'er the ramparts we watched, were so gallantly streaming" (Peste redute am privit şi am mărşăluit cu nobleţe), a repetat un vers un anterior, modificându-l uşor. Ea a cântat "What so proudly we watched at the twilight's last reaming" (Ceea ce am văzut cu mândrie în ultima sclipire a amurgului), repetând de fapt un vers anterior în care a schimbat cuvintele „hailed“ cu "watched" şi „gleaming“ cu „reaming“.

Aguilera nu este prima vedetă care greşeşte versurile imnului. La finala Super Bowl din 2001 Macy Gray a fost chiar huiduită de spectatori pentru greşelile făcute

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel