Ce i-a spus Francois Hollande lui Klaus Iohannis la Paris

Presedintele Klaus Iohannis a participat, duminică,  la Marsul solidarității împotriva terorismului de la Paris. Presedintele Franței, Francois Hollande, l-a întâmpinat pe  Klaus Iohannis la Palatul Elysee.

Francois Hollande i-a mulțumit lui Iohannis pentru reacția promtă  în urma atentatului de miercuri, cât și ca răspuns la invitația de a participa la marș.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost întâmpinat la Palatul Élysée de către președintele Franței, François Hollande, care i-a mulțumit în mod special pentru solidaritatea manifestată în primele ore după atentatul din 7 ianuarie și pentru răspunsul prompt la invitația de a participa la marșul de astăzi de la Paris. Președintele României l-a asigurat pe președintele Franței de sprijinul și fraternitatea poporului român.

Citește și: MARŞUL SOLIDARITĂŢII. Francois Hollande: Parisul este capitala lumii

Înaintea începerii marșului, președintele Klaus Iohannis s-a mai întâlnit cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cancelarul Germaniei, Angela Merkel și președintele Parlamentului European, Martin Schulz, precum și cu alți reprezentanți ai statelor europene prezenți la Paris", a precizat purtatorul de cuvant al presedintiei, Tatiana Niculescu Bran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel