DCNews Homepage De ce să nu completezi supa cu apă rece, în timpul fierberii. Secretul pe care trebuie să-l știe orice gospodină

De ce să nu completezi supa cu apă rece, în timpul fierberii. Secretul pe care trebuie să-l știe orice gospodină

Dacă în timpul fierberii supei lichidul scade foarte mult completaţi cu apă caldă nu cu apă rece. Apa rece tulbură supa şi încetineşte procesul de fierbere.

Dacă doriţi să obţineţi o supă clară şi aţi uitat să îi luaţi spuma folosiţi următorul truc: adăugaţi un albuş de ou nebătut, acesta va coagula resturile de spumă şi o va limpezi.

Supa nu dă în foc, dacă se unge pe interior marginea vasului cu puţin unt.

Vezi și: De ce să adaugi în supă morcov călit. Trucul genial pe care-l vei repeta

De ce să nu pui paprika (boia de ardei) pe carnea udă. Secretul bucătarilor

Știri similare din categoria Vezi toate articolele