€ 5.0914
|
$ 4.3359
|
Curs valutar: € 5.0914
|
$ 4.3359
 

De ce să nu pui paprika (boia de ardei) pe carnea udă. Secretul bucătarilor
Autor: Ema Apostu

firptura-paprika-truc_51107200
 

Orice friptură, pentru a fi gustoasă, trebuie pregătită ca la carte. Există un truc care face minuni cu preparatul tău. Iată de ce nu se pune paprika (boia de ardei) pe carnea udă.

Paprika (boia de ardei) nu se pune pe carnea udă pentru că se va arde şi va da un aspect urât fripturii. Se va pune după ce friptura este gata.

Pentru a obţine o friptură de pasăre frumos rumenită ungeţi-o înainte de a o introduce la cuptor cu un strat subţire de zahăr praf.

Pentru a obține feluri de mâncare cât mai suculente, amestecați carnea tocată de pui cu suc de roșii: 50 ml de suc pentru 500 g de carne. Deoarece carnea de pui este destul de fină, este nevoie să-i redați un gust mai intens, scrie bucatarul.eu.

De aceea, adăugați condimente puțin mai picante decât ca de obicei (maghiran, curry, rozmarin, piper negru sau roșu).

Vezi și: De ce să presari puțină sare pe grătar, înainte de a pune micii. Secretul bucătarilor adevărați

Salată Caesar cu pui și crutoane, rețetă. Cea mai gustoasă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
x close