De ce să presari puțină sare pe grătar, înainte de a pune micii. Secretul bucătarilor adevărați

Ema Apostu / 06 ian 2020 / 12:01 Salveaza PDF Comentarii

Cei mai buni bucătari știu, deja, acest truc. Tu l-ai încercat? Iată de ce ar trebui să presari puțină sare pe grătar, înainte de a frige micii.

Cei mai buni mici sunt cei care se frig pe grătarul încins bine, presărat cu sare, iar ei să fie stropiţi cu puţină apă. Gustul este de neegalat!

Iată și o rețetă delicioasă pe care o poți prepara în bucătăria ta:

Rețetă de mici

 

Ingrediente

1 kilogram de carne tocată (amestec vită şi porc)

cimbru

boia de ardei

o căpăţână de usturoi

o cană cu supă de carne

o lingură de seu de oaie

sare, piper

Vezi și: De ce să nu pui paprika (boia de ardei) pe carnea udă. Secretul bucătarilor

Cum se prepară

Puneţi într-un bol amestecul de carne tocată, adăugaţi sare, piper, cimbru şi boia. Amestecaţi bine toate ingredientele, apoi adăugaţi usturoiul pisat şi supa de carne. Amestecaţi din nou, după care introduceţi bolul în frigider timp de o oră.

După această perioadă, începem să pregătim grătarul. Îl ungem cu seu de oaie, după care facem mititeii. Mâna trebuie să fie umedă atunci când le daţi forma. Se pun pe grătarul încins.

Vezi și: De ce să adaugi în supă morcov călit. Trucul genial pe care-l vei repeta

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23