EXCLUSIV  Acuzații GRAVE la adresa lui Clotilde Armand. "Sumă foarte mare de bani în joc"

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a spus că USR este partidul sistemului.

Mai mult decât atât, Lia Olguța Vasilescu a declarat într-un interviu la DC News Live: "Doamna Clotilde Armand a fost printre cei care au beneficiat în mod direct de nerealizarea autostrăzii Bechtel și a luat o sumă foarte mare de bani".

[citeste si]

"Oamenii care nu au toate datele problemei spun că USR este un partid anti-sistem. Nu are nicio legătură, dimpotrivă! USR este partidul sistemului. Sunt absolut convinsă, nu am niciun dubiu. Doamna Clotilde Armand a fost printre cei care au beneficiat în mod direct de nerealizarea autostrăzii Bechtel și a luat o sumă foarte mare de bani. Mai este doamna Bîzgan care este deja membră în trei consilii de administrație", a zis Lia Olguța Vasilescu la DC News Live.

Răspunsul integral îl găsiți la minutul 45:


În iunie 2016, Clotilde Armand mărturisea că regretă contractul încheiat de statul român cu firma americană Bechtel. Precizarea venea în contexul în care presa a dezvăluit, în campania electorală, că firma franceză pe care aceasta o conduce a încasat peste un 200 de milioane de lei pentru supravegherea lucrărilor la Autostrada Transilvania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel