EXCLUSIV  Bădălău, la conducerea Curții de Conturi? Răspuns EXPLOZIV: Vor să mă împingă afară. Nu eu vreau să părăsesc PSD

Niculae Bădălău va părăsi PSD, dacă va fi numit vicepreședinte al Curții de Conturi, așa cum se speculează în media. Dar va fi numit? Cum răspunde chiar liderul PSD Giurgiu. 

Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, a declarat pentru DCNews că există această posibilitate, deși nu a discutat cu conducerea:

Am auzit și eu nebunia asta. Nu știu nimic. Cred că sunt șopârle pe piață. Nu vreau eu să părăsesc partidul! Cred că mai mult vor să mă împingă afară. Adică sugerează 'Pleci sau te dăm noi?'. Cred că mai mult îmi sugerează ”hai, ia-ți valea, că ai câștigat prea mult, frate”. Nu vezi că acum se promovează în partid cine a pierdut?”, ne-a declarat liderul PSD, fost ministru al Economiei în Guvernul Dăncilă. 

Singurele discuții despre funcția de vicepreședinte la Curtea de Conturi

”Ei bine, a fost o discuție, în cadrul CEx-ului de genul ”cine consideră, cine crede că poate”. Nu am avut o discuție cu președintele Ciolacu, dar am zis și eu că, întrucât am studii și tot și corespund criteriilor, aș vrea și eu. S-au înscris vreo șase deputați, senatori. Nu am avut o discuție cu președintele PSD vis-a-vis de subiectul acesta, nu am avut nicio discuție cu secretarul general Stănescu. Era normal, nu? După aia încep procedurile parlamentare, comisii. Practic, nu știu nimic, dar nici nu refuz ideea”, ne-a explicat Niculae Bădălău, legat de posibilitatea trecerii sale la Curtea de Conturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel