Diana Ross şi Steve Jobs, omagiaţi la premiile Grammy

_57519632_grammy_bodygetty
_57519632_grammy_bodygetty
Diana Ross, Glen Campbell și regretatul co-fondator al Apple, Steve Jobs, vor fi printre cei omagiați la Premiile Grammy în luna februarie. Autor: Ana-Maria Anițoiu

Diana Ross, în vârstă de 67 de ani, va primi primul ei Grammy, pentru contribuția sa la industria de înregistrare.

Campbell va fi, de asemenea, sărbătorit împreună cu George Jones, Gil Scott-Heron, Memphis Horns, Allman Brothers şi Antonio Carlos Jobim al Braziliei.

Premiile Grammy, ediția cu numărul 54, va avea loc la Los Angeles,    pe 12 februarie.

Diana Ross a primit o serie de nominalizări la premiile Grammy de-a lungul celor 50 de ani de carieră, dar nu a câștigat niciodată premiul. Succesul ei timpuriu cu trupa The Supremes a fost mai târziu eclipsat de o carieră solo care i-a adus 18 înregistrări numărul unu în Statele Unite. "Impresii nemuritoare" Steve Jobs, care a murit în luna octombrie, se numără printre cei care vor primi unul dintre Premiile de încredere care recunosc "contribuţii deosebite în domeniul industriei”. Creatorul iPod-ului este onorat pentru contribuția sa în elaborarea de " produse şi tehnologii care au transformat modul în care consumăm muzica, televiziunea, filmele şi cărţile", a declarat Academia Naţională de Înregistrare a Artei şi Ştiinţei. Jobim, care a murit în anul 1994, la vârsta de 67 de ani, este considerat unul dintre cei mai influenți muzicieni din Brazilia şi cel care a atras atenţia internaţională către bossa nova. Alte premii vor fi dedicate muzicianului şi dirijorului Dave Bartolomeu şi inginerului de înregistrare Rudy Van Gelder. "Onorurile din acest an oferă o varietate de strălucire, contribuţie şi impresii nemuritoare asupra culturii noastre", a declarat Neil Portnow, preşedinte al Recording Academy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel