Cel mai mare preț solicitat pentru un apartament din Brooklyn: 32 de milioane de dolari

Un uriaș apartament situat în cartierul Brooklyn, în care locuiesc doar două persoane, a fost scos la vânzare, suma cerută fiind de 32 de milioane de dolari.

Potrivit "La Libre Belgique", acesta este cel mai mare preț solicitat pentru o locuință în cartierul Brooklyn, scrie Agerpres.

Apartamentul, în care locuiește doar Stuart Leaf, fondatorul fondurilor de investiții Cadogan Management, și soția sa, Claire, are o suprafață de 1.000 de metri pătrați și este amplasat într-un fost depozit de pe cheiurile din New York.

Locuința a rezultat din unirea a trei apartamete, situate la etajele 10, 11 și 12 ale imobilului. După amenajări, au rezultat 14 încăperi, între care șase băi și o imensă cameră de zi cu vedere de invidiat. Proprietatea mai este dotată cu o cameră pentru vinuri, o sală de proiecții, o alta pentru sport (în care există și un panou de escaladă!), și dispune de o terasă de 23 de metri pătrați, de unde se pot admira Statuia Libertății, podul Brooklyn și Manhattanul.

Conform sursei citate, proprietarii au decis să-și vândă apartamentul tocmai pentru că este foarte mare. Stuart Leaf le-a relatat celor de la "Wall Street Journal" că într-o bună zi a primit un telefon de la consoarta sa care îl întreba când va reveni acasă. Nu băgase de seamă că el sosise de ...trei ore, a spus, în glumă, milionarul american.

Top cele mai frumoase spații de locuit - Galerie foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel