Cumpără cel mai ieftin săpun solid și folosește-l astfel: trucuri pe care nu toată lumea le știe

Cumpără cel mai ieftin săpun solid și folosește-l astfel. Sursa foto: freepik.com
Cumpără cel mai ieftin săpun solid și folosește-l astfel. Sursa foto: freepik.com

Nu orice gospodină va acorda atenție celui mai ieftin săpun de toaletă, deoarece pe piață sunt mult mai multe produse de curățenie eficiente.

 

În plus, acest săpun nu miroase atât de plăcut, ca să fie folosit pentru a parfuma hainele, dulapurile, comodele sau toaleta. Cu toate acestea, în unele cazuri, săpunul de toaletă poate fi foarte util.

Remediu împotriva ușilor care scârțâie. Gospodinele știu că este important să aibă grijă de balamalele, altfel ușile vor scârțâia. Unele folosesc ulei, dar acest obicei poate duce la deteriorarea metalului. 

Cel mai bine este să ungi balamalele cu săpun obișnuit. Această metodă nu este doar eficientă, ci și sigură.

Remediul natural pentru albirea hainelor în mașina de spălat nu mai este un secret

Aliat al curățeniei. Suntem obișnuiți cu faptul că doar produsele din magazine sunt utile pentru curățare. Dar este o greșeală. Cu ajutorul săpunului ieftin de toaletă poți spăla și suprafețele din casă fără prea mult efort.

Aplică produsul pe un burete umed și șterge toate suprafețele murdare. Vei vedea că acest săpun ieftin de toaletă va face față grăsimilor din bucătărie.

De ce unele gospodine spală hainele cu șampon? Nu te vei putea descurca fără acest truc

Dacă fermoarul s-a blocat poți rezolva situația neplăcută cu săpun. Trece cu săpunul peste fermoar și problema va fi eliminată. 

Insecticid din săpun de casă. O soluţie ce are la bază săpunul poate ţine departe afidele.  Ai nevoie de un litru de apă distilată sau un litru de ceai de pelin ori de soc.

Încălzeşte o cantitate mică în care dizolvă două linguri de fulgi de săpun. După aceea, pune restul de apă sau de ceai şi amestecă foarte bine. Adaugă o lingură de ulei vegetal, care ajută la îndepărtarea dăunătorilor. Apoi, pune soluția într-un recipient cu pulverizator.

Cele mai murdare obiecte din casă pe care uităm mereu să le curățăm: sunt recipiente pentru bacterii

Aplica soluţia pe plante şi pe frunze. Soluţia trebuie aplicată o dată la 4-7 zile. Tratamentul se aplică dimineaţa devreme sau după masă, atunci când soluţia nu o să se evapore atât de repede din cauza căldurii. Acest insecticid natural este foarte bun pentru majoritatea plantelor, există câteva plante sensibile, cum sunt begonia, azalea şi rododendronul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel