Remediul natural pentru albirea hainelor în mașina de spălat nu mai este un secret

Remediul natural pentru albirea hainelor în mașina de spălat nu mai este un secret. Sursa foto: freepik.com
Remediul natural pentru albirea hainelor în mașina de spălat nu mai este un secret. Sursa foto: freepik.com

Hainele albe se pot  îngălbeni repede și, uneori, nici măcar înălbitorul nu le poate reda strălucirea.

Te poți baza pe un remediu naturist pe care îi ai deja în casă. Află cum poți oferi hainelor albe strălucirea pe care o merită.

Hainele albe sunt deosebit de delicate și într-o clipă apoi apărea pe țesătură cu halouri galbene și  inestetice. Timpul de afară, utilizarea prelungită sau momentele în care ai lăsat hainele albe la soare rufele la soare ar putea fi de vină.

De ce unele gospodine spală hainele cu șampon? Nu te vei putea descurca fără acest truc

Probabil că ai încercat toate remediile despre care credeai că poate salva hainele albe, inclusiv înălbitorul. De fapt, ar trebui să-l lași deoparte  și să încerci o soluție mai ecologică, care ar putea deveni cel mai bun aliat al tău, care îți va face din nou hainele impecabile.

Cu toate că l-ai folosim mereu, înălbitorul poate avea multe efecte negative. În primul rând, trebuie să acorzi o atenție deosebită aplicației. Nu amesteca niciodată înălbitorul cu alți detergenți, deoarece pot fi eliberate substanțe toxice care dăunează sănătății.

În timpul spălării, pe de altă parte, dacă este folosit în mod greșit, înălbitorul  ar putea deteriora hainele, care se pot rupe mai repede.

Și nu uita că înălbitorul poate afecta și mașina de spălat. Dozele excesive sau utilizarea prea frecventă a înălbitorului pot deteriora garnitura din plastic și  piesele metalice.

Cele mai murdare obiecte din casă pe care uităm mereu să le curățăm: sunt recipiente pentru bacterii

Dacă te-ai decis asupra  unei alternative naturale la înălbitor, există mai multe opțiuni.

Bicarbonatul de sodiu  este un produs care nu trebuie subestimat, la fel ca și puterea dezinfectantă a oțetului și a lămâii.

Cu toate acestea, de această dată, un alt produs formidabil de curățare casnic își vine în ajutor: peroxidul de hidrogen.

Există două moduri în care îl poți folosi. Pentru primul, va trebui să adaugi 1/2 pahar de peroxid de hidrogen în sertarul mașinii de spălat și, în funcție de tipul de țesătură, să pornești un ciclu de spălate la 40 sau 60 de grade.

Pune spumă de ras pe buretele de vase: trucul care rezolvă o problemă importantă în bucătărie

Pentru al doilea mod, trebuie să pregătești un vas mare și să-l umpli cu apă. Adaugă 60 grame de peroxid de hidrogen la fiecare doi litri de apă. Mai pune 60 grame de detergent lichid în apă.  Acum pune hainele la înmuiat pentru cel puțin o oră. În cele din urmă, pune rufele în mașina de spălat  și spală-le la 40 de grade. Deci, remediul natural care va reda albul pierdut al hainelor tale nu mai este un secret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel