Teoria conspirației! Secretul macabru din spatele Ed Edd și Eddy

Unul dintre cele mai urmărite desene animate din istorie, Ed Edd n Eddy, ar avea un secret teribil ascuns în spatele celebrelor personaje.

"Teoria Purgatoriului" este o teorie a conspirației care ar spune ce văd defapt copii din întreaga lume atunci când se uită la aceste desene animate.

Se pare că amuzantele personaje sunt defapt copii care au trăit și au murit în diferite perioade ale ultimilor 100 de ani.

Cartierul în care se desfășoară povestea este defapt purgatoriul în care se află sufletelor copiilor decedați.

Primul care a murit a fost Rolf, băiatul unui cioban. Rolf a murit în anul 1903, călcat în picioare de un taur.

După moartea lui Rolf, în casa în care a locuit acesta, s-a mutat Johnny. În încercarea de a compensa lipsa de prieteni, băiatul l-a creat pe Plank. Johnny a murit în anul 1922, după ce s-a luptat o perioadă cu tuberculoza. Acesta a fost înmormântat alături de "prietenul" lui, Plak.

Eddy a trăit la New York în perioada Marii Depresii. Pentru a se descurca și în încercarea de a ieși din sărăcie, băiatul a început să înșele oamenii cu banii. În 1939 a murit înecat într-un râu în încercarea de a fugi de un grup de copii care-l alerga pentru a-și recupera banii.

Sarah și Ed au trăit în perioada celui de Al Doilea Război Mondial. Despre ei nu se știe foarte multe, însă se pare că au decedat într-un accident de mașină.

Nazz s-a născut în anii 60, în perioada hipiotă din SUA. A fost un copil din flori și a avut o viață boemă. Tragedia a lovit în 1979 când un criminal în serie a intrat în locuința ei. Nazz a fost violată și ucisă, după ce criminalul i-a ucis mai întâi familia. În desenele animate, Nazz face tot ce își dorește pentru că nu mai are control parental.

Edd s-a născut într-o familie obsedată de control. Le-a cărcat pe urme părinților, din punct ede vedere intelectual, însă a devenit un om timid. În anul 1986, în timpul unor experimente pe care le făcea acasă, o scurgere de gaze a provocat o explozie. Edd a murit în explozie, întrega casă fiind distrusă.

Kevin s-a născut la o zi după moartea lui Edd. Din păcate a trăit cu un tată alcool și abuziv. În încercarea de a se elibera de stresul provocat de tată, Kevin agresa alți copii. În anul 1999 a încercat să se apere de tatăl său, însă a fost bătut crunt și a decedat în drum spre spital.

În purgatoriul din desenele animate, Kevin a schimbat starea tatălui într-un bună însă a păstrat dorința de agresa alți copii.

Jimmy este ultimul care s-a alăturat grupului din Purgatoroiu. Acesta a trăit în vechea casă a lui Kevin cu părinții săi care din dorința de a-la proteja nu-l lăsau să socializeze cu alți copii. Acesta era bolnav de leucemie și și-a petrecut zilele în casă, luptând cu boala. A murit în anul 2000.

Surorile Kankers ar fi, defapt, demoni ai Iadului trimiși să tortureze bietele suflete ale copiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel