Un român vinde o bucată de drum european. Anunțul este fabulos

Un român pus pe glume s-a gândit să scoată la vânzare nici mai mult, nici mai puțin de 836 de m din Drumul European E85, asfaltat în timpul mandatului de premier al lui Emil Boc.

"Pentru cei care contează e bine de știut că pe acest drum au trecut: 6 presedinti; 2 patriarhi, 12 mitropoliti, 99 episcopi etc; Mihai Eminescu spre Bucuresti; unda de soc de la cutremurul din 1977; 2 TIR-uri cu tigari de contrabanda din "Tigareta 2"; 300.000 tone de Coca-Cola imbuteliata; Klaus Iohannis in campania din toamna, inainte sa fie numit presedintele tarii; milioane de moldoveni spre Bucuresti", a scris bărbatul pe un site de specialitate, potrivit romaniatv.net.

Acesta a menționat că porțiunea de drum are o importantă însemnătate istorică: "Pe aici au trecut turcii când au vrut să cucerească Moldova și și-au luat-o pe coajă în bătălia de la Podul Înalt din 1475. Tot pe aici au vrut să mai treacă și rușii dar nu au reuși atunci, acum sunt pe cale să treacă cu tancurile. În această zonă a fost găsit paloșul lui Făt-Frumos și merele de aur ale lui Prâslea cel Voinic".

"ATENTIE! Asfaltul a fost turnat in mandatul lui Emil Boc. Livrare in maxim 5 zlie de la confirmarea comenzii, de preferat noaptea, dar nu e o conditie obligatorie.

IMPORTANT! Asfaltul se poate vinde pe parcele de cate 1 banda/sens sau pe ambele sensuri de mers.

Astept ofertele voastre. Nu schimb decat cu portiuni din autostrada Chilia-Sulina-Sf.Gheorghe", mai spune "proprietarul".

Polițistul brașovean cu umor, mișcare de ultimă oră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel