Scenariu horror: Rusia va ataca Europa. Va începe Al Treilea Război Mondial

londra-razboi
londra-razboi
Pe un blog religios cu motto-ul ”Moarte lumii noastre” a fost postat un scenariu incredibil care ar putea speria degeaba oamenii care îl citesc. La sfârșitul săptămânii sau în maxim 14 zile va începe cel de-al Treilea Război Mondial. Va fi cel mai devastator război din istorie și în final va veni Anticristul, se arată pe blogul respectiv.

Din ce informatii avem pana la aceasta ora va putem spune urmatorul lucru: rusii vor ataca in primele ore principalele orase europene, incepand cu Bruxelles si terminand cu Berlinul. Va spunem in cunostinta de cauza: o sa fie cel mai devastator razboi din istoria oamenirii si 70% din populatia globului o sa dispara! Anul viitor, in plin razboi mondial si cu sute de milioane de oameni morti pe intreaga planeta, este posibil sa apara Antihrist de undeva din zona Israelului, ca un mare conducator si viitor lider al omenirii.

Autorul ne sfătuiește pe toți să fugim în munți imediat ce se aud primele focuri de armă în Crimeea. Crede că în timpul războiului se vor produce furtuni puternice, căderi de asteroizi și alte fenomene naturale extreme. Tot el ne spune că singurii supraviețuitori vor fi cei cu credință în Dumnezeu.

VEZI ȘI: Catrenele lui Nostradamus: când va începe al Treilea Război Mondial

Pana si ingerii din ceruri, serafimii si hervuvimii, se vor cutremura de urgia de pe pamant, Sfintii Parinti ne vorbeau chiar de canibalism in timpul ultimului Razboi Mondial! Cutremure mari de pamant, eclipse, boli, asteroizi, toate vor veni in timpul celui de-al Treilea Razboi Mondial! La un moment dat vom ramane fara curent electric si oamenii vor orbecai pe strazi, cei mai rai dintre noi vor intra in casa peste semenii lor si ii vor macelari ca pe vitele de la abator, nimeni nu o sa mai aiba nicio lege si doar cei care traiesc ca pustnicii sus pe munti, protejati de duhul bunului Dumnezeu, vor mai avea scapare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel