Tăriceanu, previziune sumbră: Mă tem că ministrul de finanțe nu a gafat

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susține, într-o postare pe pagina sa socializare, că nu crede că ministrul de Finanţe, Anca Dragu, a făcut vreo gafă atunci când a afirmat că "românii trebuie să muncească pe doi lei".

"Ma tem ca ministrul de finante nu a gafat cand a spus ca romanii trebuie sa munceasca pe doi lei, ci pur si simplu a spus ceea ce a gandit si ce intentioneaza sa faca Guvernul Ciolos. Adica, sa inghete salariile si sa reintoarca Romania la austeritatea promovata de Boc si Basescu. Vad ca romanii mai au putere sa faca haz de necaz", a scris, duminică, pe Facebook, președintele Senatului, unde a atașat și un articol în cadrul căruia ministrul de Finanţe este ironizat, anunţându-se că "a apărut bancnota de doi lei cu ministrul Anca Dragu care a jignit românii". 

[citeste si]

Recent, ministrul de Finanțe, Anca Dragu, afirma că salariul minim nu va fi majorat la 1 ianuarie, de la 1.050 lei la 1.200 lei, întrucât este nevoie de un studiu de impact al acestei creşteri asupra competitivităţii României şi a mediului privat, unde este posibilă o migrare spre economia gri sau neagră.

Ea dădea exemplul statelor BRICS, care cuprind Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud, unde locuitorii „sunt săraci şi mulţi şi toţi ştiu să facă câte ceva pe doi lei, fac ceva ce românul nu mai face de ceva vreme". 

 

Ma tem ca ministrul de finante nu a gafat cand a spus ca romanii trebuie sa munceasca pe doi lei, ci pur si simplu a...

Posted by Calin Popescu Tariceanu on Sunday, 13 December 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel