PEPENE AMAR. Cancer DISTRUS în procent de 98%

Cercetătorii americani de la Universitatea Colorado au ajuns la concluzia că fiecare om are în corp celule canceroase, însă unii sunt predispuşi, din cauza imunităţii scăzute sau a unor factori ereditari, la declanșarea acestei boli. 

Companiile farmaceutice au lansat tratamente scumpe şi greu de îndurat pentru pacienţii care luptă împotriva cancerului. Tratamentele care distrug celulele canceroase dăunează stării de bine a pacientului, iar mulţi suferinzi ajung să renunţe pe drum.

Medicina naturistă scoate la iveală adevărate bijuterii care întăresc sistemul imunitar şi ,totodată, distrug celulele canceroase. Una din aceste plante este leguma numită pepenele amar, popular în rândul populației din Okinawa.

Sucul de pepene amar, diluat cu doar 5% apă, a arătat că are capacitatea de a distruge cele patru linii celulare de cancer pancreatic, pe care cercetătorii le-au testat. Pepenele amar a redus viabilitatea a două linii de celule canceroase cu 90%, în timp ce la restul de două linii procentul de distrugere a fost de 98%. Și a făcut acest lucru după doar 72 de ore de tratament.

Citește și: Cancer de piele: Un nou medicament împotriva cancerului 

Cum acționează sucul de pepene amar asupra celulelor canceroase

Se știe că acestea se hrănesc cu glucoză pentru a supraviețui. Pepenele amar distruge acest metabolism, înfometând celulele canceroase care, rămase fără zahăr, mor.

Se pot aplica și animalelor și oamenilor

Cercetătorii de la Universitatea din Colorado au dat șoarecilor pepene amar și au observat că animalele au avut o reducere cu 64% a dimensiunii tumorii pancreatice, fără efecte secundare. Acest nivel de eficiență întrece cele mai frecvent utilizate medicamente pentru acest tip de cancer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel