Windows 11, confirmat de mai multe surse. Marele eveniment este pe 24 iunie

Foto: Microsoft
Foto: Microsoft

Microsoft a anunțat „noua generație” de Windows, iar schimbarea va fi monumentală.

Conform The Verge, compania americană de software a anunțat un eveniment Windows pentru 24 iunie, promițând să arate „ce urmează” pentru sistemul său de operare. În invitația la eveniment se arată noul logo Windows, adică o fereastră prin care trece lumina. Totuși, umbra arată ca un 11, fiindcă linia orizontală lipsește. Varianta animată face și mai evidentă prezența numărului 11.

Evenimentul Microsoft pentru noua generație de Windows începe la... 11:00 (18:00 ora României, n.r.). Microsoft nu începe de obicei conferințele atât de devreme, iar executivul Yusuf Mehdi a spus că nu a mai fost „atât de entuziasmat pentru o nouă versiune de Windows de la versiunea 95”. Acesta a deveni primul oficial Microsoft care a vorbit despre o „nouă versiune”, nu „generație”.

Luna trecută, CEO-ul Microsoft a dat de înțeles că urmează o actualizare mare a sistemului de operare

Conform XDA-Developers.com, CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, i-a ațâțat pe fanii companiei sale cu anunțul „următoarei generații de Windows”. La Build 2021, în mai, nu s-a zis aproape nicio vorbă despre Windows fiindcă Microsoft plănuiește un eveniment masiv pentru actualizările Windows în această lună. Acolo, va fi anunțată noua versiune supranumită „Sun Valley”.

Nadella s-a asigurat că face niște anunțuri foarte importante în timpul conferinței din mai

Totuși, în timpul prezentării de luna trecută, Nadella s-a asigurat să anunțe că subiectul sistemului de operare nu a fost uitat, ci că urmează lucruri mari pentru utilizatori. La 15 minute în prezentare, Nadella a transmis: „Alături de toate oportunitățile pe care le-am subliniat astăzi, Windows este implicit. Niciodată nu a fost mai important. Windows 10 este folosit de peste 1,3 miliarde persoane pentru a munci, a învăța, a se conecta și a se juca. Totul începe cu varianta Windows pentru dezvoltatori”.

„Windows îi aduce laolaltă toate uneltele de dezvoltare și colaborare. Îți permite să alergi ce hardware dorești, funcționează cu Linux și Windows într-o singură interfață, are un Terminal modern. Imediat, vom dezvălui una dintre cele mai importante actualizări pentru Windows din ultimul deceniu pentru a permite oportunități economice mai mari pentru dezvoltatori și creatori. Eu am avut această versiune în ultimele luni și sunt incredibil de entuziasmat în legătură cu noua generație de Windows”, a adăugat CEO-ul companiei americane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel