REUTERS: Victoria lui Ponta ar oferi stabilitate în politica României și ar încuraja investitorii

Premierul Victor Ponta este așteptat să se mute în scaunul de președinte în urma alegerilor care încep duminică, oferind României șansa stabilității politice, subliniază un articol publicat de agentia Reuters dedicat alegerilor prezidențiale din România.

Politica de continuitate care ar decurge din alegerea sa ar fi "încurajatoare" pentru investitori, subliniază autorii articolului, invocând inclusiv relația guvernului cu Fondul Monetar Internațional.

Articolul citează și părerile unei familii dintr-o comuna din sudul țării, care își declara recunoștința pentru sprijinul oferit de guvern la inundațiile din iulie. Aceștia salută și măsurile luate de guvernul actual pentru a sprijini populația afectată de tăierile operate de Emil Boc și Traian Băsescu.

"Ponta ne-a dat înapoi tot ce fusese tăiat de Băsescu, a crescut alocațiile pentru copii, a dat înapoi pensiile, a tăiat TVA-ul la pâine: toate sunt lucruri foarte bune", este declarația unuia dintre cei intervievați de Reuters. Acesta își manifestă și lipsa de încredere în rivalul lui Ponta, Klaus Iohannis, un primar de etnie germană susținut de doua partide de dreapta, așa cum îl descrie autorii  articolului.

Citește și: Daciana Sârbu: Am văzut o campanie urâtă. Am văzut foarte multă ură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel