Ce influențe au asupra alimentelor magneții lipiți pe frigidere

magneti-HreniucAlexandru
magneti-HreniucAlexandru

Avem cu toţii unul sau mai mulţi magneţi de frigider, ca elemente decorative, fără a le putea suspecta periculozitatea acestora. Dar ele sunt mortale. Este periculos să ne jucam cu forţele naturii şi ale energiei. Dacă aveţi un magnet, scoateţi-l şi puneţi-l departe de toate alimentele.

Autor: Ana-Maria Tudor

Cercetătorii de la Universitatea Princeton au descoperit ceva surprinzător. Pentru mai multe luni au hrănit doua grupuri de şoareci: un grup cu alimente depozitate într-un frigider, iar celălalt cu alimente depozitate într-un alt frigider, dar cu mai mulţi magneţi decorativi lipiţi pe uşă.

Scopul studiului a fost de a vedea dacă radiaţiile electromagnetice ale magneţilor influenţează alimentele. Surprinzător, după terminarea studiilor clinice riguroase, au remarcat faptul că grupul de soareci care au consumat alimente iradiate de magneţi au 87% risc crescut de a dezvolta cancer decât celălalt grup.

Magneţii ataşaţi la orice dispozitiv (aparat), conectat la curent electric cresc consumul de energie al dispozitivului pentru a spori forţa electromagnetică a câmpului său electric.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel