Urmărește emisiunea live


HBO, vești proaste pentru fanii "Game of Thrones"

Mult așteptatul sezon 7 din seria de televiziune "Game of Thrones" ("Urzeala Tronurilor") va începe în cursul verii anului viitor și nu în luna aprilie, așa cum a fost cazul celorlalte sezoane de până acum, iar noul sezon va conține doar 7 episoade în loc de 10 ca de obicei, conform unui anunț făcut de HBO, transmite Entertainment Weekly.

HBO a anunțat și că noul sezon va fi filmat în locații din Irlanda de Nord, Spania și Islanda, potrivit Agerpres. Au trecut doi ani de la ultimele filmări realizate de echipa "Game of Thrones" în Islanda, în locații folosite pentru scenele de la nord de Zid, pe când Jon Snow se afla în tabăra sălbaticilor conduși, pe atunci, de Mance Rayder, regele de dincolo de Zid.

"Acum, când iarna a sosit în sfârșit în 'Game of Thrones', producătorii executivi David Benioff și D.B. Weiss au ajuns la concluzia că ar fi mai bine pentru atmosfera serialului dacă ar începe filmările puțin mai târziu decât de obicei, când vremea se va schimba. În locul lansării tradiționale a noului sezon în cursul primăverii viitoare, o vom muta în cursul verii pentru a avea timp să terminăm filmările", a susținut Casey Bloys, președintele pentru programare al HBO.

[citeste si]

"Începem puțin mai târziu filmările pentru că la finalul sezonului 6 am anunțat că 'a venit iarna' și evident că vremea frumoasă, de vară, nu ne mai ajută deloc", au explicat și cei doi producători executivi. De obicei filmările pentru sezonul următor începeau în cursul lunii iulie.

Regizorii Alan Taylor, Jeremy Podeswa, Mark Mylod și Matt Shakman au fost contactați pentru a filma noul sezon.

Sezonul 6 din "Game of Thrones" a doborât recordurile de audiență ale HBO înregistrând o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod. Acest sezon a primit și nu mai puțin de 23 de nominalizări la premiile Emmy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel