NOUĂ modă la banchet: Absolvenții își mănâncă școala

Elevii de la Școala Gimnazială Nr. 6 Iacob Mureșianu au avut o festivitate de absolvire memorabilă. Copiii s-au gândit să marcheze sfârșitul anului școlar într-un mod demn de ținut minte, motiv pentru care au ales să comande un tort în formă școlii în care au învățat atâția ani. Directoarea instituției, Letiția Neamțu, a vorbit pentru DC News despre alegerea acestui tort care a uimit pe toată lumea.

"A fost un tort perfect. Ideea a fost a copiilor și a fost o surpriză pentru noi, profesorii. Elevii s-au gândit să facă ceva deosebit și le-a ieșit. La banchet, mi-au dat tortul să-l țin în mână, așa cum am ținut școala ani de-a rândul. Tortul în formă de școală a fost făcut din marțipan. A fost extraordinar de bun și a avut reprezentate toate amănuntele, toate detaliile. S-au păstrat și culorile școlii, exact cum este în realitate. A fost surprinzător", a spus directoarea școlii Letiția Neamțu pentru DC News.

Profesoara ne-a mai povestit și un moment emoționant cu acest tort de-a dreptul inedit: "La un moment dat, la festivitatea de încheiere, o fetița a ținut tortul în mână și m-a întrebat, după câteva minute, dacă poate să-l pună jos. I-am spus că trebuie să vadă cât de greu se ține o școală în mână, chiar dacă este și așa, dulce. Nu este deloc ușor. A fost un moment frumos și sugestiv. Ne străduim să facem altfel lucruri astfel încât să ne diferențiem. Noi iubim ceea ce face și, de aceea, ies lucruri frumoase".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel