Săptămâna creierului, eveniment aniversar la Spitalul de Psihiatrie Titan "Dr. Constantin Gorgos"

Top 3 cele mai rele alimente pentru creier
Top 3 cele mai rele alimente pentru creier

Eveniment important dedicat conștientizării importanței creierului, sănătății creierului și promovării studiului acestuia, organizat de Spitalul de Psihiatrie Titan "Dr. Constantin Gorgos", timp de o săptămână, în perioada 16-22 martie. 

Spitalul de Psihiatrie Titan "Dr. Constantin Gorgos" organizează, în perioada 16-22 martie, "Săptămâna creierului", tema promovată în acest an fiind „Ai un creier – îngrijește-l!".

"Săptămâna Creierului" este organizată anual în intreaga lume la iniţiativa Fundației Dana Aliance pentru cercetarea creierului, în parteneriat cu organizații şi instituţii din peste 82 de ţări. Ediţia din acest an, a 20-a, a constituit, pentru Spitalul de Psihiatrie Titan "Dr. Constantin Gorgos", prilejul de a iniţia un parteneriat cu Colegiul Naţional "Cantemir Voda" şi Biblioteca Metropolitană Bucuresti - Filiala Dimitrie Cantemir pentru a organiza o serie de evenimente in vederea prezentării unor informaţii privind progresele în cercetarea creierului şi conştientizarea importanţei menţinerii unui creier sănătos.

Spitalul "Grigore Alexandrescu", nominalizat "cel mai bun spital" de Europe Business Assembly

În fiecare lună martie, "Săptămâna Creierului" întrunește eforturile a numeroase organizații la nivel mondial pentru a celebra creierul, acest organ atât de important și vital, indiferent de vârsta pe care o poartă. Activitățile organizatorilor sunt limitate doar de imaginația acestora și includ zile ale porților deschise în cadrul laboratoarelor de neuroștiinte, expoziții, conferințe și seminarii, campanii social media, lecții deschise, workshopuri și multe altele.

"Obiectivele spitalului nostru, în cadrul acestui proiect, sunt oferirea de psihoeducație, profilaxie, informare și mai ales consolidarea relațiilor cu comunitatea. Dorim să venim în întampinarea nevoilor de cunoaștere și de informare, atât a pacienților și aparținătorilor cu care intrăm în contact, dar și să dăm dovadă de o atitudine proactivă, de implicare în educația și popularizarea în rândul tinerilor a unor comportamente și informații care să ajute la înțelegerea elementelor ce țin de sănătate dacă nu chiar, poate, să deschidă noi interese, noi drumuri în carieră. Ca instituție, una dintre funcțiile Spitalului de Psihiatrie "Dr. Constantin Gorgos" este aceea de încurajare, cultivare, protejare, atât a prezentului, cât și a potențialului viitor. Suntem în măsură să oferim o formă viitorului prin acțiunile pe care le întreprindem." a declarat manager, Valy Mariana Besoiu, manager,  la deschiderea evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel