PRM și-a ales noul președinte. Cine este succesorul lui Corneliu Vadim Tudor

Partidul România Mare, fondat de Corneliu Vadim Tudor, are un nou președinte, după Congresul al VI-lea, desfășurat sâmbătă, 31 octombrie, la Cinema Patria, din Capitală.

Generalul (r) Emil Streinu este noul președinte al PRM, după ce a fost votat de 532 de peremiști cu drept de vot, dintre cei 764 prezenți la Congres. 

"Nu m-am băgat în politică, deși am acționat în spritul PRM, pentru că întotdeauna, "Tribunul", dl Corneliu Vadim Tudor, care de acolo din ceruri ne privește pe toți îmi spunea «Stai în spate, ești eminența cenușie a partidului».(...) Aș vrea să vă mai spun un lucru, care este foarte important.  Am fost și am rămas în rândurile acestui partid, pentru că în rândurile dumneavoastră consider că sunt mulți dintre cei mai buni fii ai acestui popor, oameni cinstiți, oameni drepți, oameni cu calități deosebite și care, indiferent de situația socială, materială și mai ales de locul pe care îl ocupă în societate, slujesc intereselor țării noastre fiind adepții acestui cuvânt mare care spune naționalism și patriot", le-a transmis generalul (r) Emil Streinu participanților la Congres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel