ROSTOPASCA, remediu miraculos pentru cancer și leucemie

Rostopasca conține alcaloizi, sparteină, vitamina C, ulei volatil, flavonoizi, saponoide, săruri minerale, compuși care o recomandă în tratamentul a peste o sută de afecțiuni.

Printre cele mai importante se numără colicile biliare, dischinezia biliară, acneea, eczemele, enterocolitele, hepatitele acute și cronice.

Rostopasca poate fi un bun remediu și în tratamentul leucemiei. Ştiai că, în cazul cancerelor hepatice, extractul de plantă poate opri procesul de dezvoltare a tumorilor?

Rostopasca se folosește des în creme și unguente pentru că este un extraordinar cicatrizant și un antiinfecţios cu spectru larg: bacterii, fungi, protozoare, virusuri.

Rețetă – Unguent de rostopască

Ingrediente: 50 gr ulei de măsline, 100 gr ulei de cocos, 15 – 20 gr ceară de albine, 80 – 100 gr rostopască proaspată, tăiată mărunt.

Într-un vas emailat sau de yena se pun uleiurile, planta tocată mărunt și ceara de albine. Se amestecă continuu cu o lingură de lemn, timp de 15 minute. Se ia vasul de pe foc și se lasă la răcit până a doua zi.

A doua zi, încălzim ușor conținutul, pentru a putea strecura printr-un tifon, apoi o punem la păstrat în recipiente mate sau de culoare închisă. Se păstrează la rece timp de 2- 3 luni. Ceara de albine este un bun conservant.

Citește și: “Sângele verde”, elixirul minune care îți reface sănătatea

Acest unguent cu rostopască poate fi folosit extern pentru a trata: furuncule, negi, tăieturi, răni infectate, eczeme, tuberculoza pielii, psoriazis, pete de bătrânețe, herpes, impetigo, verugi, piele crapată, cearcăne, scabie, lupus.

Eczemele se pot vindeca dacă faci un tratament cu alifie de rostopască. Se prepară din 30 g pulbere de rostopască şi 15 g vaselină, la care se adaugă 10 ml ulei de măsline. Cu acest amestec se ung rănile şi se pansează. Pansamentul trebuie să stea 2-3 zile, după care se poate schimba, repetându-se procedeul până la vindecarea eczemelor.

Administrare:
Se realizează aplicaţii locale de 2-3 ori pe zi, la nivelul zonelor afectate.

Contraindicatii:
Alergie la oricare dintre componentele produsului.

Precauţii: Se recomandă testarea prealabilă a sensibilităţii pe o porţiune mică de piele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel