EXCLUSIV  SUA: Trump, răspuns după atac - Boxul în trei pași

Donald Trump
Donald Trump

Cunoscutul comentator politic american Chris Wallace susține că atacurile, în cascadă, împotriva administrației Trump si anume cartea lui Woodward (Fear), editorialul anonim din New York Times si desigur cuvântare de joi lui Obama (în care s-a lăudat singur de  113 ori și l-a atacat pe președintele Trump de 64 de ori) reprezintă mișcarea de atac în trei pași, foarte cunoscută în boxul profesionist.

Mutarea 1-lovitura în nas pentru amețirea adversarului, mutarea 2-în umăr pentru blocarea reflexelor și mutarea 3-în plex pentru prăbusirea din ring. În general, susțin cei care cunosc acest sport, după un asemenea atac reușit, victima este scoasă pe targă. Acest lucru i s-a întâmplat lui Trump în această săptămână pe care tocmai o încheiem. Un atac nimicitor, ca forță, a avut loc, atac bine coordonat și perfect pregătit de către specialiștii statului subteran. Toată lumea s-ar fi așteptat ca Marele Blond să fie scos pe targa marinei americane din Biroul Oval. Se pare însă că nu a fost așa. Se știe acum că acest atac, în trei pași, a fost executat ca rezultat direct al retragerii nivelului de access securizat al fostului director CIA Brennan, de către Trump. Faptul că Brennan nu mai are acces la documente secrete nu merită atenția noastră, dar faptul că președintele SUA poate revoca  privilegiile menținute și după părăsirea funcției, incluzând și foștii președinți, a însemnat un semnal de alarmă pentru statul subteran american. Forța acestui stat subteran, ca și în România sau oriunde în lume, rezidă tocmai în menținerea privilegiilor de acces la informații secrete și după plecarea posesorilor funcției. Când Donald Trump a retras aceste privilegii pentru unul dintre exponenții, nu cei mai periculoși ai statului subteran, ceilalți s-au simțit amenințați și au reacționat cu virulență.

Răspunsul lui Trump

Din sursele DC News, confirmate și de informații independente, Donald Trump pregătește răspunsul. Se pare că imediat după 18 septembrie, Casa Albă  va desecretiza cele 20 de pagini originale care au stat la baza mandatului de urmărire a campaniei electorale Trump, celebrul ordin judecătoresc FISA. Acest ordin a fost obținut de către FBI ca urmare a celebrului raport scris de către un fost spion britanic, Jonathan Steele,  întocmit pe baza unor așa zise acțiuni de culegere de informații britanice și prin care candidatul de atunci Trump era acuzat de tot felul de aventuri rocambolesti în timpul unei vizite de afaceri în Rusia. Cea mai dură acuzație din dosar este că Rusia îl are la mâna pe Trump și, în cazul alegerii lui, ar putea fi santajat de către aceasta.

Deja dosarul Steele (sau dosarul "pipi" cum i se mai spune) este dovedit ca fiind un fals patent, puține dintre informatiile prezentate de acest spion britanic la pensie fiind și măcar verificabile din surse independente, dacă  nu verificate în mod profesionist. Până la utilizarea lui de către FBI, marile case de jurnalism americane au refuzat pur și simplu să îl publice, atât de slab întocmit era și atât de necalificat se dovedise conform standardele minime ale ziariștilor. Dubiul asupra acestui dosar a fost deseori exprimat și de către specialisti în intelligence, dar atunci când a venit vorba ca statul subteran să o ajute pe Hillary Clinton, candidat și ea la președinția americană și lovită de scandalul serverului privat, indivizi ca Brenan au introdus dosarul ca bază a ordinului FISA de urmărire a campaniei electorale Trump. Mai mult, ca sa ofere credibilitate, acest raport a fost prezentat, în sinteza și lui Obama, în ultimile luni ale președinției sale. Practic minciunile, plătite regește, ale unui agent britanic și manipulate de către activisti democrați din Departamentul de Stat și CIA, au devenit adevăr de stat și bază a multor ilegalități comise, în timpul campaniei prezidențiale din 2016, în favoare lui Clinton și în defavoarea lui Trump.

Conflict masiv

Cei care au citit cele 20 de pagini, secretizate la cel mai înalt nivel de către departamentul de justiție american și subiect al unui conflict masiv între Congres si ministrul justiției, susțin că FBI a mințit brutal când a cerut unui judecător federal emiterea ordinului de supraveghere a lui Trump. Mai mult, toți specialiștii spun că de fapt a fost o monitorizare ilegală a candidatului Trump, acoperită în mod legal de un ordin judecătoresc obținut tocmai pentru pentru a proteja pe membrii statului subteran care încalcau, fără jenă, legea electorală americană, cu scopul de a favoriza candidata democrată.

Și în Romania am văzut aproape identice aceste acțiuni. De la deturnarea votului democratic al unui referendum de demitere a lui Băsescu, pâna la campaniile de monitorizare a oricărui om politic sau partid politic care se opuneau ilegalităților impuse de binomul Coldea-Kovesi, cu binecuvântare lui Maior, toate acestea sunt expresia în oglindă a furtului de țară efectuat de catre acest stat paralel și subteran.

Lumea asteaptă acțiunile următoare ale președintelui Trump. Ca si în România, acesta începe să realizeze că doar desecretizarea documentelor poate da valoare vorbelor sale. Așa cum în România, desecretizarea protocoalelor ilegale dintre SRI și diverse categorii de magistrați a aruncat în aer butaforia grotescă a luptei împotriva corupției, de fapt un plan bine pus la punct de furt al unui stat în favoare unui grup  de funcționari, așa și în SUA, trebuie să aibă loc desecretizarea tuturor documentelor care au permis unui Brennan sau unui Comey să încerce să fure alegerile prezidențiale si să dea Biroul Oval unui candidat neales democratic.

Notă: Textul aparține autorului, intertitlurile aparțin redacției

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel